Reserveer  072-58 121 08    

Menu van de week

Driegangenmenu 47,50 (voor / hoofd / nagerecht) Viergangenmenu 57,50 ( voor / tussen / hoofd / nagerecht)

Huisgerookte zalm / gepofte rode biet / crostini focaccia / gel rode biet

of

Gerookte wildzwijnham / ree paté /cranberry vinaigrette

*****
in knoflook gebakken gamba;s / kruiden liquini / saus vadouvan

of

Krokant gebakken zwezerik / knolselderijcreme / zilveruitjes / jus rode port

******

Gebakken hertenfilets / pastinaak muffin / jus specerijen

of

Gegrilde zeebaarsfilets / dauphine aardappelen / saus van schaaldieren

of

Gebakken diamanthaas / krokante polenta / jus met salie

******

Panna cotta van Peer / creme bastogne / bol kaneel-ijs

of

Diverse kaassoorten  /  gel appelstroop / notenvruchtenbrood     supplement 3,50