Reserveer  072-58 121 08    

Onder de Linde bij u thuis!

 

Wij zijn open van donderdag tot en met zondag

.

U kunt dagelijks bestellen vanaf 10.00u tot 19.00u
Bij voorkeur telefonisch bestellen  072-5812108 of 06-20315897

 

Per mail info@restaurant-onderdelinde.nl 

 

Wij bezorgen in Bergen, u kunt ook afhalen.
Buiten Bergen bezorging in overleg. (tegen kleine vergoeding)

Prinsesselaan 22 1861 EN Bergen

 

 VOORGERECHTEN 12,50       26 / 27 / 28  en 29 november

      

1. Samenstelling van voorgerechten   ( € 15,50)

     Gepekelde zalm rivierkreeftjes / Vitello tonato / Mabre eendenlever seranoham 

 

2. Tartaar gepekelde zalm / rivierkreeftjes / limoencreme / kruiden

3. Vitello Tonato 2.0

  Geroosterde tonijn / kalfsvlees / filets american / tonijnmayonaise 

4.Knoflook gamba’s / Oosterse mie  / saus zongedroogde tomaat 

   (ook als hoofdgerecht  verkrijgbaar (16,50)

 5.Mabré eendenlever-Serranoham / compote van vijgen / getoast brioche  

Voorgerechten worden geserveerd met huisgemaakt brood en boter 

                                      

HOOFDGERECHTEN 17,50        26 / 27 / 28 en 29 november 

   
 6.Gegrilde zeebaarsbaarsfilets / Savora mosterd beurre blanc

 7.Gegrilde kalfsfilets / jus met citroen-tijm 

 8.Truffelrisotto / gepofte groenten / Parmezaan  14,50

9.Hertenfilets / rode kool / aardappelpuree / specerijen jus

10.Geroosterde parelhoen / gratin / saus miso

De hoofdgerechten worden warm geserveerd met aardappel garnituur en groenten uit de oven

 

Driegangenmenu 34,50  voor - hoofd en nagerecht naar eigen keuze!!!!!

 

DESSERT

11. Witte en bruine chocolademousse / amandelkoekje 8,50

12. Diverse ijssoorten 6,50

Fles rode of witte wijn 15€

 

Tip!! Zet de oven voor dat u het eten afhaalt of laat bezorgen aan op 100 graden.

Dan kunt u het warme eten warmhouden, terwijl u aan het voorgerecht begint. Laat de deksel van de hoofdgerechten erop zitten terwijl het in de oven staat. Dan blijft het heerlijk!